Formulari d'alta al butlletí del Centre d'Estudis Sanitaris i Socials de la UVic-UCC

serveis socials, sociosanitaris i de la salut.

El Butlletí CESS és un canal d'informació per a les entitats i professionals dels serveis socials que volen aprofundir o participar en les activitats de recerca i transferència de coneixement que es porten a terme en el marc del Centre d'Estudis Sanitaris i Socials (CESS) de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

Periòdicament rebreu informació de primera mà sobre les activitats formatives, les conferències i els actes organitzats pel CESS, el SÍRIUS Vic Centre per a l'autonomia personal i el DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials.

Per donar-se d'alta només cal emplenar les dades del formular

- See more at: http://www.uvic.cat/cess#sthash.Vk8KOEmW.dpuf
El Butlletí CESS és un canal d'informació per a les entitats i professionals de l'àmbit dels serveis socials, sociosanitaris i de la salut que volen aprofundir o participar en les activitats de recerca i transferència de coneixement que es porten a terme en el marc del Centre d'Estudis Sanitaris i Socials (CESS) de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

Periòdicament rebreu informació de primera mà sobre les activitats formatives, conferències, notícies, publicacions i  actes organitzats pels serveis, càtedres i grups de recerca que formen el CESS.

Per donar-te d'alta només cal emplenar les dades del  següent formulari.

Les teves dades s’incorporaran al fitxer Mailings informatius de la UVic-UCC. Podràs gestionar la teva subscripció des d’aquest mateix canal.




 
* Obligatori

Seleccioneu si desitgeu rebre el butlletí electrònic del Centre d'Estudis Sanitaris i Socials de la UVic-UCC:

Email Marketing Powered by Mailchimp